Kitap Yorumu: Zor Sevgiler (Hard Love)




Orjinal Adı: Hard Love
Yazar: Ellen Wittlinger
Sayfa sayısı: 233
Puanım: 4/5


KONUSU
John yaşama bakışını değiştiren Marisol ile tanıştığında duygularının varlığını çoktan unutmuştu. Bu marjinal dergi yazarının kendisinde uyandırdığı duyguları çözmeye çalışırken, büyümenin acıları ile baş etmeyi de öğrendiğinin farkında değildi. John hep olduğu gibi ''cool'' mu kalmalıydı, yoksa kendi mi olmalıydı?

Evet arkadaşlar bu kitabın arka kapak bilgisi. ''Büyümenin acıları'' dediğine bakmayın John lise çağında bir genç. ''Muz Balığı'' adlı fanzininin kopyalarını dükkana bırakmak için geldiğinde beğendiği bir fanzinin yazarı olan Marisol ile tanışıyor. Daha ilk karşılaşmalarında birbirleriyle çok samimi olamasalar da zaman içinde birbirlerine bağlanıyorlar.

John kendini ''duygulara bağışık'' olarak tanımlıyor. Bazen cinsel tercihinin ne olduğunu sorguluyor. Fakat Marisol ile tanıştığı anda onunla çok samimi olmasa da ona karşı bir ilgisinin olduğunu anlıyor.

KİTAP HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİM
Bana kalırsa yazarın gerçekten eğlenceli bir anlatımı var. ''Herkesin ilk aşkı zordur'' fikrine kitabın birçok bölümünde yer vermiş. Hem yetişkinlerin, hem de gençlerin okuyabileceği ve okurken zevk alacağı bir kitap olarak tanımlamak istiyorum. Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş. Herkesin okumasını tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder