F/Aynı Yıldızın Altında (The Fault in Our Stars)





Aynı Yıldızın Altında/The Fault in Our Stars/2014
IMDB Puanı: 8,5
Yönetmen: Josh Boone
Oyuncular: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Willem Dafoe       
               


Kitabı ilk çıktığından beri filmi beklenen Aynı Yıldızın Altında, ülkemizde 27 Haziran 2014'te vizyona giriyor. İşte beklenen filmin konusu:         
  16 yaşındaki Hazel üç yıldır tiroid kanseri ile boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için yanında bir oksijen tüpüyle gezmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı esnasında Agustus isimli bir gençle tanışır. Augustus da beyin tümörüyle savaşmış ve bu yolda bir bacağını kaybetmiştir. İkili birlikte zaman geçirdikçe birbirlerine aşık olurlar. Akciğer tedavisi için hastaneye yatırılan Hazel'ın yanından bir an dahi ayrılmayan Augustus, sevgilisinin çok istediği bir hayali gerçekleştirmek için onunla birlikte yola çıkar. Planlarına göre Amsterdam'a gidecek ve Hazel'ın en sevdiği yazar olan Peter Van Houten'i bulmaya çalışacaklardır.



İşte Filmden Bir Kaç Kare:




Ansel'in iyi bir iş çıkaracağına inanıyorum. Ülkemizde büyük çoğunluk Ansel'in hayalini kurdukları Agustus'a benzemediğini söylese de ben bu fikre katılmıyorum. Zaten birebir aynısını bulamazlardı ve Ansel de Shailene'in yanında pek fena durmamış :))



Yukarıda gördüğümüz ise filmin fragmanı.
Umarız başarılı bir çalışma olmuştur ve izleyenler beğenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder